Supa de legume cu fasole neagră este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Această supă are 173 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6456 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de chimen măcinat, ceapă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este mare. Încercați Supă Ușoară De Legume / Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră De Legume, și Supă de legume de vită și fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu; gatiti ceapa, usturoiul si morcovii, amestecand ocazional, timp de 5 minute sau pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați praf de chili și chimen; gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Adăugați stoc, 1 cutie de fasole, porumb și piper; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Între timp, în robot de bucătărie sau blender, piureați împreună roșiile și conserva rămasă de fasole; adăugați în oală. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 până la 15 minute sau până când morcovii sunt fragede.