Supă De Legume Cu Fasole Neagră

Supă De Legume Cu Fasole Neagră
Supa de legume cu fasole neagră este o fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Această supă are 173 calorii, 8g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6456 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de chimen măcinat, ceapă, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este mare. Încercați Supă Ușoară De Legume / Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră De Legume, și Supă de legume de vită și fasole neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu; gatiti ceapa, usturoiul si morcovii, amestecand ocazional, timp de 5 minute sau pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați praf de chili și chimen; gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Adăugați stoc, 1 cutie de fasole, porumb și piper; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Între timp, în robot de bucătărie sau blender, piureați împreună roșiile și conserva rămasă de fasole; adăugați în oală. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de 10 până la 15 minute sau până când morcovii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista