Supă de legume cu busuioc și sos de usturoi

Supă de legume cu busuioc și sos de usturoi
Supa de legume cu busuioc și sos de usturoi este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 439 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de cimbru, frunze de dafin, fasole lima și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, Paste Vegetale Cu Busuioc Și Usturoi Cu Vinetă Balsamică, și Supă de legume cu busuioc dulce pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați tulpinile de fenicul la același nivel cu bulbul, aruncându-le și tăiați orice straturi exterioare dure din bulb. Tăiați feniculul în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
2
Gatiti pancetta in ulei intr - o oala grea de 7 pana la 9 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana abia incepe sa se rumeneasca, 5 pana la 7 minute. Se amestecă fenicul, ceapa, Napul, morcovii și varza și se gătește, amestecând ocazional, până când varza este ofilită, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
VarzăVarză
MorcovMorcov
FeniculFenicul
NapNap
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați coaja de brânză, dovlecelul, cartoful, crenguțele de cimbru, frunza de dafin, sarea și apa și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BrânzăBrânză
CartofiCartofi
Suc De FructeSuc De Fructe
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
5
Adăugați fasole lima, fasole verde și cannellini și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Aruncați coaja de brânză, crenguțele de cimbru și frunza de dafin. Se amestecă spanacul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Fasole VerdeFasole Verde
Fasole LimaFasole Lima
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
SpanacSpanac
BrânzăBrânză
Carne De VităCarne De Vită
1
Se toacă și se toacă usturoiul într-o pastă cu sare (sau se Lira cu mortar și pistil). Se amestecă cu busuioc într-un robot de bucătărie până când busuiocul este tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați ulei și brânză și pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Porții superioare cu o lingură de pistou, apoi amestecați.

Ingrediente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista