Supa Kale & Bean ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați condimente, boia de ardei, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă de Kale și fasole, Kale și supă de fasole albă, și Kale Și Supă De Fasole Albă.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, sotati ceapa si cartofii in ulei pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă varza, bulionul, roșiile, apa, condimentul Italian, ardeiul, ardeiul și frunza de dafin. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 50-60 de minute sau până când varza este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Kale
3
Se răcește ușor. Aruncați frunza de dafin. Într-un blender, procesați 3 căni de supă până se omogenizează. Reveniți la tigaie; adăugați fasole și încălziți.