Supa de Halibut și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 216 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,99 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de piper, bulion de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Avocado Și Năut Cu Halibut, Supă De Halibut, și Supa picantă de năut și Butternut din New England Soup Factory.
Instrucțiuni
1
Se încălzește 1 linguriță. ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați semințe de fenicul, rozmarin, roșii, naut, vin și bulion și gătiți, acoperite, până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Între timp, tăiați peștele în 1-in. bucăți și se adaugă la bulion fierbinte. Reduceți căldura și fierbeți până când peștele este gătit și se desprinde când este înțepat cu o furculiță, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Îndepărtați crenguța de rozmarin, condimentați cu sare și piper și lingurați în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Stropiți fiecare porție cu ulei, presărați pătrunjel și serviți cu pâine caldă și crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.