Supa de Halibut și năut ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 216 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,99 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de piper, bulion de pui, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Salată De Avocado Și Năut Cu Halibut, Supă De Halibut, și Supa picantă de năut și Butternut din New England Soup Factory.
Instrucțiuni
1
Se încălzește 1 linguriță. ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați semințe de fenicul, rozmarin, roșii, naut, vin și bulion și gătiți, acoperite, până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Între timp, tăiați peștele în 1-in. bucăți și se adaugă la bulion fierbinte. Reduceți căldura și fierbeți până când peștele este gătit și se desprinde când este înțepat cu o furculiță, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Îndepărtați crenguța de rozmarin, condimentați cu sare și piper și lingurați în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți fiecare porție cu ulei, presărați pătrunjel și serviți cu pâine caldă și crustă.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.