Supă de grădină de toamnă târzie cu Kale și orez
Supa de grădină de toamnă târzie cu Kale și orez este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 227 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o supă ieftină. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați kale, coaceți cartofi, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Supa de roșii prăjită la sfârșitul verii de la Saltie Sandwich Shop cu Fregolan și Kale, Fall Garden Potpuriu, și pentru salata de gradina toamna cu mere și nuci.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați prazul și cartoful; gătiți 8 minute sau până când prazul este fraged, amestecând frecvent.
Adăugați 1/3 cană de apă, kale, orez, sare, cimbru, piper și usturoi; gătiți 5 minute sau până când kale se ofilește, amestecând frecvent.
Adăugați 4 2/3 căni de apă și cuburi de bouillon rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de brânză.