Supa de grădină de toamnă târzie cu Kale și orez este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 227 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca o supă ieftină. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați kale, coaceți cartofi, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Supa de roșii prăjită la sfârșitul verii de la Saltie Sandwich Shop cu Fregolan și Kale, Fall Garden Potpuriu, și pentru salata de gradina toamna cu mere și nuci.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați prazul și cartoful; gătiți 8 minute sau până când prazul este fraged, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați 1/3 cană de apă, kale, orez, sare, cimbru, piper și usturoi; gătiți 5 minute sau până când kale se ofilește, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Kale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
4
Adăugați 4 2/3 căni de apă și cuburi de bouillon rămase; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.