Supă De Grădină
Supa de grădină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 77g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 931 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți spanac pentru bebeluși, frunze de busuioc, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Mazăre De Grădină, Supă De Legume De Grădină, și Supă De Grădină Cu Flori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți puiul în interior și în exterior și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Așezați puiul într-o oală mare.
Tăiați 3 morcovi și 2 tulpini de țelină în bucăți de 1 inch. Sfert ceapa.
Adăugați legumele tăiate în oală cu sarea, boabele de piper și suficientă apă rece pentru a acoperi (aproximativ 8 căni). Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, îndepărtând orice spumă care se ridică în vârf, până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute.
Transferați puiul într-un bol și lăsați să se răcească. Se strecoară bulionul, aruncând legumele. Întoarceți bulionul în oală. Tăiați subțire morcovii și țelina rămase.
Adăugați-le plus roșiile în bulion și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Când puiul este suficient de rece pentru a se manipula, tăiați carnea.
Adăugați-l plus spanacul și busuiocul în supă. Gatiti pana cand spanacul se ofileste, aproximativ 1 minut. Polonic în boluri individuale.