Supă de ghimbir și linte

Supă de ghimbir și linte
Supa de ghimbir și linte este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 354 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare de mare, linte maro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Ghimbir Și Linte, Supă De Linte Roșie Cu Morcov De Ghimbir, și Supă picantă de ghimbir și linte franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți lintea într-o strecurătoare. Clătiți bine sub funcționare rece water.In o oală grea de 6 până la 8 litri sau mai mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
LinteLinte
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se adaugă ceapa, usturoiul și ghimbirul și se sotează până devine transparent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați 2/3 cană de apă și morcovii tăiați cubulețe și fierbeți aminute. Se amestecă lintea, apoi se adaugă bulionul și restul de 3 căni de apă.Parțial acoperă. Se fierbe la foc mic, amestecând des, 30-40 de minute, până când lintea este gătită și supa are consistența terciului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se ia de pe foc și se răcește scurt. Se amestecă sare, piper și oțet balsamic după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista