Supă De Fructe Proaspete
Reteta supa de fructe proaspete pot fi făcute în aproximativ 25 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate și lacto ovo are 196 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,78 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, tapioca cu gătit rapid, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Supă De Fructe Proaspete, Supă De Fructe Proaspete, și Passion Fruit Souffl Cu Supa De Fructe De Ananas.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați apa și tapioca; lăsați să stea 10 minute. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă suc de portocale concentrat, zahăr, miere, extract și sare. Chill.
Adăugați fructe; la frigider până este gata de servit.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.