Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole și paste în stil venețian. O porție conține 518 calorii, 21g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 79 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, rozmarin, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Paste în stil venețian, Paella În Stil Venețian, și Cioppino în stil venețian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți fasolea și apa (10 căni) la fierbere într - o oală grea de 4 până la 5 litri și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 1 oră. (Nu scurgeți fasolea și nu aruncați lichidul înmuiat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Se încălzește 1/4 cană de ulei într-o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi se fierbe ceapa cu 1/2 linguriță de sare, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adaugă morcovii, țelina, usturoiul, pătrunjelul, rozmarinul și piperul și saut-ul, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Morcov
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Piper
5
Adăugați fasole cu lichid înmuiat și coajă Parmigiano-Reggiano (dacă utilizați) și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, până când fasolea este foarte fragedă, 1 1/2 până la 2 1/2 ore (în funcție de vârsta fasolei), adăugând mai multă apă dacă este necesar pentru a menține fasolea acoperită și amestecând mai frecvent spre sfârșitul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Fasole
Apă
Carne De Vită
6
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană de ulei și restul de 1 1/4 lingurițe de sare. Rece, neacoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Ulei De Gătit
7
Aruncați coaja și supa grosolan de puramprobe în loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), transferându-le ca purampramate într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
8
Întoarceți supa în oală și reîncălziți la foc moderat, amestecând frecvent și subțierea supei după dorință cu apă suplimentară. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Apă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
În timp ce supa se reîncălzește, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită până la al dente, apoi scurgeți-le într-o strecurătoare și transferați-le într-un castron mare. Aruncați cu restul de 2 linguri de ulei și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Paste
Apă
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Pentru a servi, puneți supa în boluri și acoperiți cu linguri de paste, apoi stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Supă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
11
Notele Bucătarilor
12
* Fasolea poate fi gătită în aproximativ o treime din timp într - o oală sub presiune de 6 până la 8 litri. Urmați rețeta, sotati legumele în oala sub presiune, neacoperite, apoi adăugați fasole cu lichid de înmuiere și coajă de brânză (dacă se utilizează). Sigilați oala sub presiune cu capac și gătiți la presiune ridicată, conform instrucțiunilor producătorului, până când fasolea este fragedă, 45 de minute până la 1 oră. Puneți oala sub presiune în chiuvetă (nu scoateți capacul) și treceți apă rece peste capac până când presiunea scade complet.* Supa, fără paste, poate fi făcută înainte și răcită, neacoperită, până la răcire completă, apoi acoperită până la 1 săptămână sau congelată 3 luni. Supa se îngroașă considerabil așa cum este, atât de subțire cu apă atunci când se reîncălzește la foc moderat mic.