Supă de fasole toscană cu creveți

Supa de fasole toscană cu creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 406 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați roșii, unt, așchii de parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Fasole Toscană, și Supă De Fasole Toscană.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și amestecați pentru a găti timp de 3 până la 4 minute.
Adăugați pasta de roșii și amestecați pentru a găti aproximativ 2 minute, obținând multă aromă în fundul tigaiei. Se amestecă fulgi de ardei roșu și oregano uscat; se amestecă și se fierbe încă 30 de secunde.
Se toarnă vin și se bate, răzuind puțin fundul tigaiei pe măsură ce mergeți. Lăsați acest lucru să se baloneze și să se reducă, gătind până când vinul este redus la jumătate.
Adăugați roșii conservate.
Scurgeți și clătiți fasolea, apoi adăugați-o în oală.
Se toarnă bulion de pui. Se amestecă pentru a se combina și se lasă să se fierbe timp de 20-25 de minute.
Se presară sare și piper după gust. În timp ce supa fierbe, gătiți creveții: topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare (sau mare). Aruncați creveții și pătrunjelul tocat și aruncați să gătiți până nu mai opac, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare. Pune deoparte. Clătiți varza și rupeți-o în bucăți. Se amestecă în supă. (Se va micșora destul de mult, așa că nu vă fie teamă când îl adăugați pentru prima dată!)
Adăugați o grămadă de busuioc rupt și amestecați. Lăsați supa să fiarbă încă 5 minute, gustând și adăugând sare și piper (sau chiar mai mulți fulgi de ardei roșu) după cum este necesar.
Transferați supa într-un castron mare de servire și acoperiți cu creveții sau găleți în boluri individuale și acoperiți cu 3 sau 4 creveți.
Adăugați parmezan mare, gras sau bărbierit Romano și busuioc mai rupt la sfârșit. Cu totul divin!