Supă de fasole roz, Quinoa și spanac
Supa de fasole roz, Quinoa și spanac necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, fasole roz, naturale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca o supă la un preț foarte rezonabil pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este super. Încercați Supă de fasole roz și șuncă, Prăjituri Cu Spanac, Fasole Fava Și Quinoa, și Burritos De Quinoa Cu Spanac De Fasole Neagră # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare de supă.
Adăugați ceapa și saut-ul la foc mediu-mic până la translucid.
Adaugati morcovii si usturoiul, si continuati sa sautati pana cand toate sunt aurii, aproximativ 5 minute.
Adăugați 6 căni de apă, urmate de cuburile de bulion, roșiile, quinoa, fasolea și condimentele. Aduceți la foc mic, apoi acoperiți și fierbeți ușor timp de 15 până la 20 de minute sau până când quinoa este fragedă.
Adăugați spanacul și acoperiți. Gatiti doar un minut sau doua, pana se ofileste, apoi amestecati. Reglați consistența cu puțină apă dacă supa este prea densă; condimentează cu sare și piper și servește.