Supă de fasole neagră și roșii

Supă de fasole neagră și roșii
Supa de fasole neagră și roșii este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 146 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 19 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, roșiile conservate, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Orz De Fasole Roșie-Neagră, Fasole neagră-supă de roșii cu cremă de Cilantro-Lime, și Supa de roșii prăjite și fasole neagră a lui Ellie Krieger cu Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 cutie de fasole neagră și bulion de pui într-un blender. Acoperiți și piureți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți o cratiță mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 conservă fasole neagră și lichid, roșii, iaurt, suc de lămâie, chimen, fulgi de ardei roșu și fasole piure în amestec de ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Garnisiți cu cilantro pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista