Supă de fasole neagră și roșii
Supa de fasole neagră și roșii este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 146 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 19 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați chimenul măcinat, roșiile conservate, cilantro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Orz De Fasole Roșie-Neagră, Fasole neagră-supă de roșii cu cremă de Cilantro-Lime, și Supa de roșii prăjite și fasole neagră a lui Ellie Krieger cu Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1 cutie de fasole neagră și bulion de pui într-un blender. Acoperiți și piureți până se omogenizează.
Încălziți o cratiță mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă restul de 1 conservă fasole neagră și lichid, roșii, iaurt, suc de lămâie, chimen, fulgi de ardei roșu și fasole piure în amestec de ceapă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 25 până la 30 de minute, amestecând ocazional.
Garnisiți cu cilantro pentru a servi.