Supă De Fasole Neagră Cubaneză

Supă De Fasole Neagră Cubaneză
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole neagră cubaneză ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 7 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 335 calorii, 21g de proteine, și 19g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 4 fani. Dacă aveți apă, ceapă, sherry și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră Cubaneză, Supă De Fasole Neagră Cubaneză, și Supă De Fasole Neagră Cubaneză.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fasolea cu apa și lăsați să se înmoaie peste noapte. Fasolea se va dubla ca dimensiune, așa că asigurați-vă că folosiți un bol suficient de mare. Dimineața, scurgeți și clătiți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o oală mare la foc mare, combinați fasolea, puiul, cârnații, frunzele de dafin, chimenul, ceapa, usturoiul și sherry-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Adăugați pasta de roșii în supă și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții7
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista