Supă de fasole neagră cu Salsa de Avocado

Supă de fasole neagră cu Salsa de Avocado
Rețeta supă de fasole neagră cu Salsan de Avocado este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. O porție conține 193 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o supă la un preț rezonabil pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână apă, coriandru, salsa chipotle și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Rețete similare sunt Supă de fasole neagră cu Salsa de Avocado, Avocado-Salsa De Fasole Neagră, și Avocado Cu Salsa De Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați ușor fasolea cu masher de cartofi. Se amestecă apă, roșii, salsa chipotle și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
TomateTomate
CartofiCartofi
FasoleFasole
ChimenChimen
Dientes De AjoDientes De Ajo
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește la fierbere la foc mare; reduceți căldura. Capac; se fierbe 8 minute, amestecând ocazional. Descoperiți; fierbeți 2 minute mai mult sau până când supa este ușor îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
3
Între timp, într-un castron mic, aruncați ușor avocado, coaja de tei, suc de lămâie, coriandru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Puneți 1 cană de supă în fiecare din cele 4 boluri. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de salsa de avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Dientes De AjoDientes De Ajo
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
5
Se ornează cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista