Supa de fasole neagră este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 235 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, sare kosher, șuncă de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte timp de 1 oră.
3
Scurgeți și rezervați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
4
Într-o oală mare de supă încălziți uleiul la foc mediu până la mediu-mare.
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați ceapa și morcovii și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute. Lipiți cuișoarele în jumătățile de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Se adaugă în oală cu frunzele de dafin, oregano, fasolea și cârligele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați apa și aduceți la fierbere completă. Se condimentează cu 2 lingurițe de sare. Reglați căldura pentru a menține un foc mic, gătiți până când fasolea și carnea sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)
8
Trageți oala de pe foc și răciți ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Scoateți cârligele din supă, lăsați-le deoparte să se răcească.
Se poate adăuga apă suplimentară la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
13
Adăugați sherry și oțet și combinați bine. Întoarceți supa la foc mediu și fierbeți cu carnea rezervată. Condimentează cu sare și piper suplimentar, după gust. Pentru a servi, împărțiți supa între bolurile încălzite și acoperiți cu una sau mai multe garnituri, dacă doriți.