Supă De Fasole Marină I
Supa de fasole marină i este a fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 233 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, sare, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă de curcan și fasole marină.
Instrucțiuni
Combinați fasolea, apa, roșiile, ceapa, țelina, usturoiul, șunca, bulionul, sosul Worcestershire, pătrunjelul, usturoiul și frunza de dafin într-o oală; aduceți la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de două ore.
Adăugați apă suplimentară. Se condimentează cu sare și piper. Se fierbe încă două ore. Aruncați frunza de dafin.