Supă De Fasole Marină I

Supă De Fasole Marină I
Supa de fasole marină i este a fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 233 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, sare, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert Cu Mere Graham ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Rețete similare includ Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă de curcan și fasole marină.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea, apa, roșiile, ceapa, țelina, usturoiul, șunca, bulionul, sosul Worcestershire, pătrunjelul, usturoiul și frunza de dafin într-o oală; aduceți la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți timp de două ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Frunze De DafinFrunze De Dafin
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
CeapăCeapă
StocStoc
ApăApă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apă suplimentară. Se condimentează cu sare și piper. Se fierbe încă două ore. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
ApăApă
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista