Reteta supa de fasole marina se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 588 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, varză, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supa Mea Preferată De Fasole Navy.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți fasolea; clătiți și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Întoarceți fasolea în tigaie; acoperiți cu 6 căni de apă caldă. Stud ceapa intreaga cu cuișoare; se pune în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați țelină, cimbru, crenguțe de pătrunjel, jareți de șuncă și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Aruncați ceapa, cimbru, crenguțe de pătrunjel și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Scoateți cârligele de șuncă din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți carnea din oase; se toacă fin pentru a produce 1/3 cană de carne. Aruncați oasele, pielea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați carne, varză, cartof, ceapă tocată, morcov, sare și piper în tigaie; se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când fasolea și legumele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Kale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă