Supă De Fasole Marină
Reteta supa de fasole marina se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 588 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, varză, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supa Mea Preferată De Fasole Navy.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți fasolea; clătiți și scurgeți.
Întoarceți fasolea în tigaie; acoperiți cu 6 căni de apă caldă. Stud ceapa intreaga cu cuișoare; se pune în tigaie.
Adăugați țelină, cimbru, crenguțe de pătrunjel, jareți de șuncă și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Aruncați ceapa, cimbru, crenguțe de pătrunjel și frunze de dafin.
Scoateți cârligele de șuncă din tigaie; se răcește ușor.
Scoateți carnea din oase; se toacă fin pentru a produce 1/3 cană de carne. Aruncați oasele, pielea și grăsimea.
Adăugați carne, varză, cartof, ceapă tocată, morcov, sare și piper în tigaie; se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când fasolea și legumele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul.