Supă De Fasole Marină

Supă De Fasole Marină
Reteta supa de fasole marina se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 588 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare, varză, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supa Mea Preferată De Fasole Navy.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Scurgeți fasolea; clătiți și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Întoarceți fasolea în tigaie; acoperiți cu 6 căni de apă caldă. Stud ceapa intreaga cu cuișoare; se pune în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați țelină, cimbru, crenguțe de pătrunjel, jareți de șuncă și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Aruncați ceapa, cimbru, crenguțe de pătrunjel și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Scoateți cârligele de șuncă din tigaie; se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți carnea din oase; se toacă fin pentru a produce 1/3 cană de carne. Aruncați oasele, pielea și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați carne, varză, cartof, ceapă tocată, morcov, sare și piper în tigaie; se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până când fasolea și legumele sunt fragede. Se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
KaleKale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista