Supa de fasole marină necesită în jur 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 82 cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 303 calorii, 18g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 38 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pătrunjel, bulion de legume, frunze de maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este mare. Încercați Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă Consistentă De Fasole Bleumarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 8 litri, încălziți fasolea și apa până la fierbere. Se fierbe descoperit 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
3
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția pătrunjelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți aproximativ 1 oră, amestecând ocazional, până când fasolea este fragedă.