Supă de Fasole Legume

Supa de legume cu fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 1,6 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 299 de calorii, 14 g de proteine și 6 g de grăsimi fiecare. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Un amestec de ceapă, fasole chili, porumb shoepeg și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 84%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa de fasole albă toscană cu broccoli Rabe – o răsucire complet diferită a supei de legume, Supa de fasole albă toscană cu rabe de broccoli – o răsucire complet diferită a supei de legume și supa de fasole de legume.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare sau în cuptorul olandez, căliți morcovii, dovleceii, ceapa și ardeiul roșu în ulei până devin crocante.
Se adauga bulionul, fasolea, rosiile, porumbul, chimenul si cayenne; aduce la fierbere.
Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 30-35 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând din când în când. Se amestecă coriandru.