Supă De Fasole De Legume

Supă De Fasole De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de fasole de legume. Această rețetă servește 14 și costă 47 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 118 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați țelină, ceapă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, Supă De Fasole De Legume, și Supă De Fasole De Legume.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit, călește ceapa, morcovii și țelina la foc mediu până când legumele sunt fragede, aproximativ 8 minute. Se amestecă în apă, bulion, roșii, fasole, orz, praf de usturoi și piper; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
LegumeLegume
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
TomateTomate
MorcovMorcov
OrzOrz
țelinățelină
PiperPiper
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați spanac; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SpanacSpanac

Echipamente

DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții14
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista