Supă De Fasole Cu Unt
Supa de fasole cu unt ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 159 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână țelină, ulei de măsline extravirgin, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Supă de varză și fasole de unt, Supă De Legume Cu Fasole Cu Unt, și Supă De Fasole De Praz Și Unt Cu Șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ingrediente1 lb. fasole de unt uscată ( alias fasole lima-puteți sub cannellini sau fasole bleumarin)1/4 cană ulei de măsline extravirgin1 ceapă dulce mare, curățată și tocată2 căței de usturoi, tocată2 morcovi mari, curățați și tăiați în rotunde2 coaste de țelină, feliate1 cutie (14 oz) roșii zdrobite (foc prăjit ok) 6 linguri mărar proaspăt tocat, împărțit1 frunze de