Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole albă și paste. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, coacăze, busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coacăzele uscate, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Pâine Cu Sodă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de fasole albă și paste, Supă De Fasole Albă Și Paste, și Supă de paste, varză și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez sau într-un ceainic pentru supă; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
5
În aceeași tigaie, gătiți cârnații, ceapa, morcovul și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați bulionul, apa, coacăzele, busuiocul și fasolea rezervată. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Adăugați roșiile și pastele; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute sau până când pastele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch