Supa de fasole albă italiană ușoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă Italiană De Fasole Albă Cu Verdeață (Sbd), Supă italiană de fasole albă și varză, și Supă De Fasole Albă Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți 1/2 cană din fasolea scursă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați morcovi, țelină, ceapă și usturoi; gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand legumele sunt crocante, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
țelină
Usturoi
Ceapă
4
Adăugați toate ingredientele rămase, inclusiv piureul și fasolea întreagă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 până la 12 minute sau până când legumele sunt fragede.