Supă de fasole albă, cârnați și spanac
Supa de fasole albă, cârnați și spanac este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 317 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți spanac, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 72%. Încercați Supă de fasole albă cu cârnați și spanac, Supă de fasole albă cu cârnați și spanac, și Cârnați afumați, spanac și supă de fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală, uleiul de măsline cald la foc mediu.
Adăugați cârnați și gătiți, amestecând, până se rumenesc peste tot, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie. Aruncați toate, cu excepția A 1 lingură. de grăsime din oală.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând des, până la moale, aproximativ 3 minute.
Întoarceți cârnații în oală și adăugați bulion de pui, 3 căni de apă și fasole. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 15 minute. Se amestecă spanacul până se ofilește, 1 până la 2 minute. Condimentează cu sare și piper și servește fierbinte.