Supă de Escarole cu ghimbir și Cilantro
Supa Escarole cu ghimbir și Cilantro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $1.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 204 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piept de pui, morcov, cilantro și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Supă de pește și legume cu var, ghimbir și Cilantro, Supă de morcovi și ghimbir cu Fromage Blanc și pesto Cilantro, și Dieta echilibrată: supă de tăiței de curcan cu ghimbir și Cilantro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță de 3 litri.
Adăugați morcovul și pastele; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 6 minute, amestecând ocazional. Se amestecă escarola și puiul; gătiți timp de 3 minute sau până când puiul este gata.
Se ia de pe foc; amestecați ghimbirul și pasta de curry. Supă de lingură în 4 boluri; se presară cu cilantro.