Supă De Dovleac-Păstârnac
Butternut Squash - Supa de păstârnac ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 125 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 83 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, dovlecei de nucă, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Crock Pot Butternut Squash și supă de păstârnac, pentru supă de dovleac de arțar și păstârnac, și Suc De Fructe, Morcov Și Păstârnac Rago 8T pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un aragaz electric lent de 5 litri. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore.
Puneți un sfert din amestecul de dovlecei într-un blender.
Scoateți bucata centrală a capacului blenderului (pentru a permite evacuarea aburului); fixați capacul blenderului pe blender.
Așezați un prosop curat peste deschidere în capacul blenderului (pentru a evita stropirile). Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de dovlecei rămas. Se amestecă frisca, boiaua și chimenul. Supă de oală în boluri; acoperiți fiecare porție cu smântână și arpagic, dacă doriți.