Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir

Supa de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de șalotă, ulei vegetal, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 181 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ghimbir De Morcovi Cu Rețetă De Anason Stelat, Cartofi dulci - supă de anason stelat cu cremă de ghimbir, și Anason stelat și pui fiert cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați creveții cu ghimbir într-un castron și marinați, răciți, 30 de minute (nu mai marinați sau enzimele din ghimbir vor începe să gătească creveți).
Gatiti ceapa, usturoiul si anasonul in unt intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați dovlecei, bulion și apă și fierbeți, neacoperit, până când dovlecelul este foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Îndepărtați anasonul stelar.
Ciorba de purincule în 2 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) până când este foarte netedă, aproximativ 1 minut pe lot, apoi transferați-o în tigaia curățată și păstrați-o caldă, acoperită.
Presărați creveți marinați cu sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati creveții din 2 loturi, amestecând, până când sunt gătite, aproximativ 3 minute pe lot, transferându-se pe prosoape de hârtie.
Aduceți supa la foc mic și condimentați cu sare și piper. Împărțiți între 8 boluri de supă de mică adâncime și Movilă 3 creveți în fiecare castron.
* Supa (fără creveți) poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită. Dacă faceți supă înainte, începeți să marinați creveții cu aproximativ 40 de minute înainte de servire.