Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir

Supă de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir
Supa de dovleac cu anason stelat și creveți de ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,82 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de șalotă, ulei vegetal, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 181 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Ghimbir De Morcovi Cu Rețetă De Anason Stelat, Cartofi dulci - supă de anason stelat cu cremă de ghimbir, și Anason stelat și pui fiert cu ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați creveții cu ghimbir într-un castron și marinați, răciți, 30 de minute (nu mai marinați sau enzimele din ghimbir vor începe să gătească creveți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Gatiti ceapa, usturoiul si anasonul in unt intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
UsturoiUsturoi
AnasonAnason
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați dovlecei, bulion și apă și fierbeți, neacoperit, până când dovlecelul este foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De FructeSuc De Fructe
StocStoc
ApăApă
3
Îndepărtați anasonul stelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
4
Ciorba de purincule în 2 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți) până când este foarte netedă, aproximativ 1 minut pe lot, apoi transferați-o în tigaia curățată și păstrați-o caldă, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
5
Presărați creveți marinați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SareSare
6
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati creveții din 2 loturi, amestecând, până când sunt gătite, aproximativ 3 minute pe lot, transferându-se pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
7
Aduceți supa la foc mic și condimentați cu sare și piper. Împărțiți între 8 boluri de supă de mică adâncime și Movilă 3 creveți în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
* Supa (fără creveți) poate fi făcută cu 3 zile înainte și răcită, acoperită. Dacă faceți supă înainte, începeți să marinați creveții cu aproximativ 40 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista