Supă de dovleac, cartof dulce, praz și lapte de cocos

Supă de dovleac, cartof dulce, praz și lapte de cocos
Supa de dovleac, cartof dulce, praz și lapte de nucă de cocos este o fără gluten, întreg 30 și vegan supă. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 114 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Un amestec de bulion de legume, lapte de nucă de cocos, dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 69%. Rețete similare includ Supă de cartofi dulci curry cu lapte de nucă de cocos, Supă de ardei roșu de cartofi dulci și lapte de cocos (vegan, fără gluten, fără soia), și Varză cu cartof dulce în lapte de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)1/4 Cană De Ceapă Verde Tocată (doar Porția Albă)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și prazul și gătiți câteva minute, până se înmoaie. Se amestecă dovleacul, cartoful dulce și bulionul de legume. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se fierbe aproximativ 15 minute, până când legumele sunt fragede. Mash legumele grosolan folosind un masher de cartofi. Se amestecă laptele de nucă de cocos, se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista