Supă De Dovleac
Supa de dovleac Butternut ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 188 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, frișcă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; îndepărtați semințele.
Așezați dovleceii, tăiați părțile în jos, într-o tigaie superficială; adăugați apă fierbinte în tigaie la adâncimea de 3/4". Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți la 400 timp de 40 de minute sau până se înmoaie; scurgere. Scoateți pulpa; piure. Aruncați coaja. Gatiti morcovul in apa clocotita 25 de minute sau pana se inmoaie; se scurge și se pasează.
Combinați dovleceii, morcovul, bulionul de pui și următoarele 3 ingrediente într-un castron. Procesați jumătate din amestec într-un robot de bucătărie sau blender până se omogenizează. Repetați procedura cu jumătatea rămasă din amestecul de dovlecei.
Puneți amestecul de piure într-o cratiță mare; aduceți la foc mic. Se amestecă smântâna; reveniți la foc mic.
Se ia de pe foc. Pentru a servi, se toarnă în boluri individuale.
Se presară cu nuci pecan și nucșoară.