Supă de dovleac
Reteta supa de dovleac se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 347 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 2847 de gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Un amestec de smântână dublă, ceapă, pâine integrală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă jamaicană-aromă de vită și dovleac această supă. Fii aventuros și încearcă supa din Caraibe, Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, și Supă de dovleac cu semințe de dovleac-Pesto de mentă.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare, apoi gătiți ușor 2 cepe tocate mărunt timp de 5 minute, până când sunt moi, dar nu colorate.
Adăugați 1 kg dovleac sau dovlecei, tăiați în bucăți, în tigaie, apoi continuați să gătiți timp de 8-10 minute, amestecând ocazional până când începe să se înmoaie și să devină auriu.
Se toarnă 700 ml de legume sau pui în tigaie și se condimentează cu sare și piper. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe timp de 10 minute până când dovlecelul este foarte moale.
Se toarnă 150 ml cremă dublă în tigaie, se aduce înapoi la fierbere, apoi se curăță cu un blender de mână. Pentru o consistență extra-catifelată puteți turna supa printr-o sită fină. Supa poate fi acum congelată până la 2 luni.
Pentru a face crutoanele: tăiați 4 felii de pâine integrală însămânțată în pătrate mici.
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie, apoi prăjiți pâinea până începe să devină crocantă.
Adăugați o mână de semințe de dovleac în tigaie, apoi gătiți încă câteva minute până când sunt prăjite. Acestea pot fi făcute cu o zi înainte și depozitate într-un recipient etanș.
Reîncălziți supa dacă este necesar, gustați pentru condimentare, apoi serviți împrăștiate cu crutoane și semințe și stropite cu mai mult ulei de măsline, dacă doriți.