Supă de cârnați și spanac

Supă de cârnați și spanac
Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de cârnați și spanac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză romano, apă, conserve de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac), Supă De Cârnați De Spanac, și Supă de cârnați, cartofi și spanac.

Instrucțiuni

1
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiți cârnații într-o cratiță mare acoperită cu spray de gătit la foc mare până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și 2 lingurițe de usturoi în tigaie; gatiti 2 minute. Se amestecă 1/2 cană de apă, fasole, roșii și bulion. Acoperiți și aduceți la fierbere. Descoperiți și gătiți timp de 3 minute sau până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se ia de pe foc și se amestecă spanacul, busuiocul și oregano. Puneți 1 1/2 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri și presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
4
Notă de vin: această supă delicioasă are nevoie de un vin crocant și cu corp mediu, cum ar fi un pinot Gris din California (alias pinot grigio). Crispitatea vinului echilibrează bogăția cârnaților și densitatea boabelor. În același timp, corpul vinului este suficient de substanțial pentru a rezista la greutatea acestor ingrediente. Încercați Morgan Pinot Gris "R & D Franscioni Vineyard" 2006 (Santa Lucia Highlands, California), $ - Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrisPinot Gris
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Revista