Supa de cârnați de fasole albă este o rețetă fără gluten cu 2 porții. Pentru 1,54 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 447 de calorii, 24 g de proteine și 18 g de grăsimi per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână ceapă, sherry, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor bun de 62%. Rețete similare sunt supa de fasole albă și cârnați, supa de cârnați și fasole albă și supa de fasole albă și cârnați.
Instrucțiuni
1
Pune brânza în șase movile la 3 inchi una de cealaltă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2
Răspândiți în 1-1/2 inchi. cercuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Stropiți cu un strop de cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
4
Coaceți la 400° timp de 5-6 minute sau până când devine maro deschis. Misto.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o cratiță mare, gătiți cârnații și ceapa în ulei la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți și păstrați la cald.
7
În aceeași tigaie, căliți usturoiul timp de 1 minut sau până când se înmoaie. Se adaugă fasolea, bulionul, smântâna, sherry dacă se dorește, pătrunjelul, sare, cimbru și un strop de cayenne. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 12-15 minute sau până se încălzește. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Transferați într-un blender; se acopera si se proceseaza la maxim pana aproape se omogenizeaza.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă în boluri cu supă; se presara cu amestec de carnati si chipsuri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat