Supă de cârnați, cartofi și varză

Supa de cârnați, cartofi și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $1.37 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 485 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cârnați, cartofi, strop de smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Supă De Cârnați De Cartofi Kale, Supă de cârnați, cartofi și varză, și Supă De Cârnați, Varză Și Cartofi.
Instrucțiuni
Pregătiți varza și puneți-o deoparte. Într-o oală medie. fierbeți cartofii tăiați felii până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte. Într-o oală mare, sfărâmați și rumeniți cârnații italieni.
Scurgeți cât de mult puteți grăsimea. Se amestecă fulgii de ardei roșu, oregano, bulion de pui, lapte și jumătate și jumătate. Se fierbe timp de 30 de minute.Dați-i un gust și ajustați condimentele după cum este necesar.
Adăugați cartofii, un strop de smântână grea pentru bogăție, apoi amestecați varza. Fierbeți încă 10-15 minute, apoi serviți.