Supă de curcan plină de viață

Supă de curcan plină de viață
Supa de curcan plină de viață necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 471 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. 84 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de năut, coriandru măcinat, carne de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează bine ca un curs principal buget prietenos pentru Toamna. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Pinguini Perky, Roșii Pătrunjelite Perky, și Pinguini De Măsline Obraznici.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați ceapa și prăjiți aproximativ 5 minute, amestecând din când în când până începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Pentru a face supa, adăugați ardeiul roșu, coriandrul măcinat, ardeiul iute și orezul și amestecați în jurul tigaiei timp de aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se toarnă bulionul fierbinte, se amestecă curcanul și nautul și se condimentează bine. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 8-10 minute, până când legumele și orezul sunt fragede. Se amestecă coriandrul sau pătrunjelul și este gata. (Supa poate fi acum răcită și congelată până la 1 lună.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Revista