Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de curcan cu legume rădăcinoase. O porție conține 196 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 55 de cenți pe porție. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, păstârnac, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 90%. Rețete similare sunt Supă de curcan rămasă cu legume rădăcinoase, Cârnați de curcan cu legume rădăcinoase, și Tocană de curcan cu legume rădăcinoase.
Instrucțiuni
1
Aduceți carcasa de curcan și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. Îndepărtați și aruncați orice gunoi care se formează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați țelina tocată, morcovii tocați, ceapa spaniolă tocată, 1/4 pătrunjel buchet, frunze de dafin și boabe de piper și reveniți la foc mic. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți neacoperit timp de 3 ore. Strecurați bulionul de curcan printr-o sită de plasă și îndepărtați orice grăsime care plutește la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Spaniolă
Bulion De Curcan
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa roșie; gătiți până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați țelina tăiată cubulețe, morcovii tăiați cubulețe, păstârnacul și rutabaga; gătiți încă 5 minute. Se amestecă usturoiul și pătrunjelul tocat și se gătește încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5
Se toarnă bulionul de curcan, se condimentează după gust cu sare și piper și se aduce la foc mic la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Bulion De Curcan
6
Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți până când legumele sunt aproape fragede, 15 până la 20 de minute. Se amestecă orzo și se gătește până se înmoaie, aproximativ 7 minute. Acoperiți și scoateți vasul de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați să stea până când orzo-ul este fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire