Supă De Creveți Cajun
Reteta supa de creveți Cajun este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare Cajun. Pentru $2.14 pe portie, primești un fel principal care servește 10. O porție conține 218 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. 354 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de creveți, ulei de canolan, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Supă Cremoasă De Creveți Cajun, Creveți Cajun, și Creveți Cajun.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță grea la foc mediu. Adăugați cu grijă făina; gatiti si amestecati pana se rumenesc, aproximativ 6-8 minute. Reduceți căldura la minim.
Adăugați țelina, ceapa, ardeiul verde și ceapa verde; gatiti si amestecati 5 minute.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați porumbul, roșiile, frunza de dafin, ardeiul alb, cayenne și sosul de piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute.
Se amestecă creveții și pătrunjelul; se încălzește. Aruncați frunza de dafin.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Vina Leyda Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt la gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Se împerechează cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.