Supă de conopidă mătăsoasă cu chipsuri de parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de conopidă mătăsoasă cu chipsuri de parmezan. O porție conține 195 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână stoc de pui, arpagic, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă De Conopidă Mătăsoasă, Supă De Dovleac Mătăsos Și Parmezan, și Conopidă Parmezan Chipsuri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți frunzele și miezul gros din conopidă, tocați grosier și rezervați.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare sau oală de supă la foc mediu și adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați conopida și bulionul și dați la fiert. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când conopida este foarte moale și se destramă, aproximativ 15 minute.
Scoateți-l de pe foc și, folosind un blender de imersie de mână, curățați supa sau piureul în loturi mici într-un blender* și readuceți-l în oală.
Adăugați parmezanul și amestecați până se omogenizează. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru. Păstrați cald până când este gata de servit.
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Întindeți brânza mărunțită peste folie în 1 strat chiar subțire.
Coaceți aproximativ 10 minute până se rumenesc și chipsuri.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute. Rupeți foaia de brânză crocantă în bucăți mari și garnisiți fiecare bol de supă cu câteva cioburi și un vârf de arpagic proaspăt.
Scoateți lichidul de pe foc și lăsați să se răcească cel puțin 5 minute.
Transferați lichidul într-un blender sau robot de bucătărie și umpleți-l nu mai mult de jumătate. Dacă utilizați un blender, eliberați un colț al capacului. Acest lucru previne efectul de vid care creează explozii de căldură.
Așezați un prosop deasupra mașinii, pulsați de câteva ori, apoi procesați cu viteză mare până se omogenizează.