Supă De Conopidă Cheddar

Supă De Conopidă Cheddar
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Supa de conopidă Cheddar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 235 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână morcov, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă de conopidă-cheddar, Supă De Conopidă Cheddar, și Cheddar-Supă De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este transparentă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă bulionul de pui, cartofii și morcovii în amestecul de ceapă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când morcovii și cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Se strecoară legumele din bulionul de pui cu o lingură cu fante. Puree legume într-un procesor de alimente, care lucrează în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Întoarceți legumele curățate în bulion și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se amestecă conopida, mărarul și pudra de muștar în amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Se amestecă brânza Cheddar în amestec de bulion, în loturi mici, până când brânza este topită, 5 până la 10 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista