Supă De Conopidă Cheddar

Supă De Conopidă Cheddar
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Supa de conopidă Cheddar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 235 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână morcov, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă de conopidă-cheddar, Supă De Conopidă Cheddar, și Cheddar-Supă De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este transparentă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă bulionul de pui, cartofii și morcovii în amestecul de ceapă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când morcovii și cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se strecoară legumele din bulionul de pui cu o lingură cu fante. Puree legume într-un procesor de alimente, care lucrează în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Întoarceți legumele curățate în bulion și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Se amestecă conopida, mărarul și pudra de muștar în amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Se amestecă brânza Cheddar în amestec de bulion, în loturi mici, până când brânza este topită, 5 până la 10 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista