Supă De Conopidă Cheddar

Supă De Conopidă Cheddar
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Supa de conopidă Cheddar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 235 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână morcov, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă de conopidă-cheddar, Supă De Conopidă Cheddar, și Cheddar-Supă De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este transparentă, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se amestecă bulionul de pui, cartofii și morcovii în amestecul de ceapă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când morcovii și cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se strecoară legumele din bulionul de pui cu o lingură cu fante. Puree legume într-un procesor de alimente, care lucrează în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Întoarceți legumele curățate în bulion și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Se amestecă conopida, mărarul și pudra de muștar în amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Se amestecă brânza Cheddar în amestec de bulion, în loturi mici, până când brânza este topită, 5 până la 10 minute. Condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista