Supă De Conopidă Cheddar
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegetarian? Supa de conopidă Cheddar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 235 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână morcov, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Supă de conopidă-cheddar, Supă De Conopidă Cheddar, și Cheddar-Supă De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este transparentă, 5 până la 7 minute.
Se amestecă bulionul de pui, cartofii și morcovii în amestecul de ceapă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când morcovii și cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Se strecoară legumele din bulionul de pui cu o lingură cu fante. Puree legume într-un procesor de alimente, care lucrează în loturi.
Întoarceți legumele curățate în bulion și aduceți la foc mic.
Se amestecă conopida, mărarul și pudra de muștar în amestecul de bulion.
Se amestecă brânza Cheddar în amestec de bulion, în loturi mici, până când brânza este topită, 5 până la 10 minute. Condimentează cu sare și piper negru.