Supă De Conopidă
Supa de conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 167 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, sos de piper, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, Supa surorii mele: supă cremoasă de dovlecei și conopidă, și Supă De Pasiune Purpurie! Supă de conopidă și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați conopida, morcovul, țelina, apa și bulionul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când legumele sunt fragede (nu se scurg).
Într-o altă cratiță mare, topiți untul. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura. Se amestecă brânza până se topește.
Adăugați sos de ardei iute, dacă doriți. Se amestecă în amestecul de conopidă.