Supă de Cod de sare (zuppa Di Baccala)
Supa de Cod de sare (zuppa Di Baccala) este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 55 de porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 59 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cod de sare, cutii g de roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 61 de ore și 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cod de sare cu rosii si capere (Bacalaureat alla Vesuviana), Cod De Sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Bacalaureat) Tocanita, și Bacalcalul mantecato: o răspândire savuroasă de cod de sare bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Știați că codul era o marfă comercială foarte apreciată și valoroasă? Războaiele și bătăliile se câștigau cu codul sărat, deoarece, desigur, pe vremuri navele navigau săptămâni sau luni, iar marinarii aveau o dietă foarte nesănătoasă. Având cod de sare la bord ca sursă de proteine, i-a ținut în mișcare și a însemnat că ar putea sări de pe barcă cu suficientă energie pentru un pic de luptă atunci când era necesar! Toate tipurile de culturi au început să sare pește presupun că țările Iberice și nordice sunt deosebit de bine cunoscute pentru că o fac și astăzi. Și cu siguranță italienii sunt mai mult decât parțiali față de partea lor echitabilă. Cu sute de ani în urmă, singura modalitate de a aduce pește în centrul Italiei ar fi fost utilizarea peștelui conservat, cum ar fi codul sărat. S - ar putea să pară evident, dar acesta este motivul pentru care gătitul toscan este predominant pe bază de carne și fasole. Pe vremuri, singurele rețete obișnuite de pește ar fi folosit fie pește de lac conservat, fie proaspăt.Cu excepția cazului în care locuiți într-o țară în care prevalența sa, cum ar fi Portugalia sau Spania, codul sărat poate fi cumpărat numai în delicatese bune. Încercați să vânați adevăratul Bacal, dar dacă nu puteți găsi, atunci pur și simplu cumpărați niște pește proaspăt care poate fi sărat peste noapte. Deoarece codul de sare este conservat folosind cantități abundente de sare, evitați să condimentați deloc această supă sau faceți-o chiar la sfârșit.Dacă folosiți cod proaspăt, eglefin sau monkfish, împachetați-l în câteva mână de sare de mare peste noapte și clătiți-l înainte de utilizare. Dacă utilizați cod de sare adecvat, înmuiați fileurile în apă rece timp de 24 de ore, schimbând apa de câteva ori în această perioadă. În acest fel, peștele se va rehidrata și sarea va fi îndepărtată înainte de gătit. Dacă peștele are o grosime mai mare de 2 cm, ar putea avea nevoie de până la 36 de ore de înmuiere.Se toacă ceapa, morcovii, țelina, usturoiul și tulpinile de pătrunjel.
Încălziți un strop de ulei de măsline într-o cratiță și adăugați legumele tocate, tulpinile de pătrunjel și ardeiul iute uscat. Transpirați foarte încet cu capacul întredeschis timp de 15 până la 20 de minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Adăugați roșiile și fierbeți timp de 10 minute, apoi adăugați bulionul și readuceți la fierbere.Rupeți bucățile mai mari de roșii cu o lingură de lemn și aruncați fileurile de cod de sare în supa fierbinte. Se fierbe ușor timp de 15 minute, doar până când peștele s-a braconat și se desprinde când este împuns cu o furculiță. Alege orice bucăți de piele. Îndoiți ușor fulgii de pește prin supă, gustați și condimentați cu piper, sare (dacă este necesar) și puțin suc de lămâie. Se toacă pătrunjelul și frunzele de țelină și se împrăștie peste supă.
Stropiți cu mult ulei de măsline extravirgin.Sfat
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.