Supă de Cod de sare (zuppa Di Baccala)

Supă de Cod de sare (zuppa Di Baccala)
Supa de Cod de sare (zuppa Di Baccala) este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 55 de porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 146 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. 59 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cod de sare, cutii g de roșii prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 61 de ore și 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cod de sare cu rosii si capere (Bacalaureat alla Vesuviana), Cod De Sare (Bacalhau, Bacalao, Morue, Bacalaureat) Tocanita, și Bacalcalul mantecato: o răspândire savuroasă de cod de sare bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Știați că codul era o marfă comercială foarte apreciată și valoroasă? Războaiele și bătăliile se câștigau cu codul sărat, deoarece, desigur, pe vremuri navele navigau săptămâni sau luni, iar marinarii aveau o dietă foarte nesănătoasă. Având cod de sare la bord ca sursă de proteine, i-a ținut în mișcare și a însemnat că ar putea sări de pe barcă cu suficientă energie pentru un pic de luptă atunci când era necesar! Toate tipurile de culturi au început să sare pește presupun că țările Iberice și nordice sunt deosebit de bine cunoscute pentru că o fac și astăzi. Și cu siguranță italienii sunt mai mult decât parțiali față de partea lor echitabilă. Cu sute de ani în urmă, singura modalitate de a aduce pește în centrul Italiei ar fi fost utilizarea peștelui conservat, cum ar fi codul sărat. S - ar putea să pară evident, dar acesta este motivul pentru care gătitul toscan este predominant pe bază de carne și fasole. Pe vremuri, singurele rețete obișnuite de pește ar fi folosit fie pește de lac conservat, fie proaspăt.Cu excepția cazului în care locuiți într-o țară în care prevalența sa, cum ar fi Portugalia sau Spania, codul sărat poate fi cumpărat numai în delicatese bune. Încercați să vânați adevăratul Bacal, dar dacă nu puteți găsi, atunci pur și simplu cumpărați niște pește proaspăt care poate fi sărat peste noapte. Deoarece codul de sare este conservat folosind cantități abundente de sare, evitați să condimentați deloc această supă sau faceți-o chiar la sfârșit.Dacă folosiți cod proaspăt, eglefin sau monkfish, împachetați-l în câteva mână de sare de mare peste noapte și clătiți-l înainte de utilizare. Dacă utilizați cod de sare adecvat, înmuiați fileurile în apă rece timp de 24 de ore, schimbând apa de câteva ori în această perioadă. În acest fel, peștele se va rehidrata și sarea va fi îndepărtată înainte de gătit. Dacă peștele are o grosime mai mare de 2 cm, ar putea avea nevoie de până la 36 de ore de înmuiere.Se toacă ceapa, morcovii, țelina, usturoiul și tulpinile de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
MonkfishMonkfish
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
EglefinEglefin
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
2
Încălziți un strop de ulei de măsline într-o cratiță și adăugați legumele tocate, tulpinile de pătrunjel și ardeiul iute uscat. Transpirați foarte încet cu capacul întredeschis timp de 15 până la 20 de minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați roșiile și fierbeți timp de 10 minute, apoi adăugați bulionul și readuceți la fierbere.Rupeți bucățile mai mari de roșii cu o lingură de lemn și aruncați fileurile de cod de sare în supa fierbinte. Se fierbe ușor timp de 15 minute, doar până când peștele s-a braconat și se desprinde când este împuns cu o furculiță. Alege orice bucăți de piele. Îndoiți ușor fulgii de pește prin supă, gustați și condimentați cu piper, sare (dacă este necesar) și puțin suc de lămâie. Se toacă pătrunjelul și frunzele de țelină și se împrăștie peste supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și DecojițiJumătate De Pungă Mărimea 41 Creveți Prefierți și Decojiți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Stropiți cu mult ulei de măsline extravirgin.Sfat
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În61 hrs, 9 m.
Porții55
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista