Supă de ciuperci și praz cu cremă de cimbru
Nevoie de o supă vegetariană? Supa de ciuperci și praz cu cremă de cimbru ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 202 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți piper, făină, cimbru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piure De Cartofi De Praz, Ciuperci Și Cimbru, Supă De Praz, Mere Și Cimbru, și Supă De Cartofi-Praz-Ciuperci.
Instrucțiuni
Folosind mixerul electric, bateți crema doar până se formează vârfuri moi. Îndoiți în 2 lingurițe de cimbru. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore pentru a amesteca aromele. (Crema de cimbru poate fi făcută cu până la 1 zi înainte. Dacă crema se separă, amestecați până când vârfurile moi se formează din nou. )
Scoateți din frigider cu 1 oră înainte de servire pentru a ajunge la temperatura camerei.
În oala de 4 litri la foc moderat, încălziți 2 linguri de unt până când este fierbinte, dar nu fumează. Lucrând în 2 loturi (adăugați încă 2 linguri de unt înainte de al doilea lot), gătiți ciupercile, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un castron mare.
În aceeași oală de stoc la foc moderat, încălziți restul de 2 linguri de unt. Se amestecă prazul, se acoperă și se gătește, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile fierte, presărați cu făină și amestecați până când făina este distribuită uniform. Se amestecă în stoc, apoi sare, piper și restul de 1 linguriță de cimbru. Se aduce la fierbere, amestecând des, apoi se reduce focul la minim, se pune capacul întredeschis și se fierbe 20 de minute. (Supa poate fi făcută cu până la 2 zile înainte și refrigerată, acoperită. Reîncălziți înainte de servire.)
Împărțiți supa în 8 boluri și acoperiți fiecare porție cu păpușă de cremă de cimbru.
Prazul poate fi nisipos—trebuie spălat bine înainte de gătit. Tăiați numai părțile albe și verde pal (blatul verde închis este amar și trebuie aruncat) și puneți-le într-un castron cu apă rece. Amestecați-le rapid pentru a slăbi murdăria, apoi lăsați-le să stea câteva minute, astfel încât nisipul să se poată scufunda pe fundul vasului. Ridicați prazul din apă, lăsând nisipul în urmă și transferați-l într-o sită pentru a se scurge.