Supă De Ciuperci De Orz Elvețian

Supă De Ciuperci De Orz Elvețian
Supa de ciuperci de orz elvețian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 475 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, apă, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 44%. Rețete similare includ Bunder Gerstensuppe (Supă Elvețiană De Orz), Supă De Orz Și Linte Cu Ciorbă Elvețiană, și Supă de orz și linte cu ciorbă Elvețiană.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. cratiță, sote ciuperci si ceapa in unt pana cand se inmoaie. Cu o lingură pliată, transferați ciupercile și ceapa într-un bol; deoparte. Se amestecă făina în picături de tigaie; gătiți la foc mediu până se rumenesc ușor. Se amestecă în apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați orz; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, amestecând constant, timp de 15 minute sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
3
Adăugați bulion, lapte, brânză, sos Worcestershire, pătrunjel și piper; gătiți și amestecați până când bulionul se dizolvă și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Adăugați amestecul de ciuperci; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista