Supă de chiftele
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă supa de chiftele. Pentru 1,89 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Această rețetă servește 5. Dacă aveți la îndemână ou, bulion de vită, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63% , ceea ce este bun. Încercați Supa Albondigas (Supă mexicană de perisoare) , Supa de chifteluță și Supa de perisoare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile. Rumeniți chiftele într-o cratiță mare; scurgere.
Adăugați bulion, fasole, roșii, morcovi și condimente italiene. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute.
Adăugați pastele; mai fierbeți 10 minute sau până când carnea nu mai este roz și pastele sunt fragede. Congelați în porții de 1-1/2 cană timp de până la 3 luni.