Supa de ceapă franceză vegană este o vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,58 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Go Dairy Free are 512 fani. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ceapă, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
1
Puneți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, sarea și piperul și gătiți timp de 5 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați vinul și oțetul și gătiți timp de 10 minute, amestecând frecvent și adăugând cantități mici de bulion de legume, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.Coborâți focul la mediu, adăugați bulionul de legume și ierburile în oală și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional.Între timp, pregătiți crutoanele: puneți cuptorul la fiert și ungeți o foaie de copt. Feliați bagheta în felii de 1/2 inch și așezați-o pe foaia de copt pregătită. Se unge cu ulei de măsline și se presară sare și piper. Se fierbe timp de 5 minute sau până când pâinea este crispy.To serviți, îndepărtați frunzele de dafin și crenguțele de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoi
Fripturi De Carne Din New York
Baguette
Crutoane
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se toarnă supa în boluri sigure pentru cuptor, se adaugă o felie de baghetă și se presară blatul cu brânză vegană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Vegană
Baguette
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați sub broiler până când brânza se topește, aproximativ 5 minute. Dacă nu aveți boluri sigure pentru cuptor, pur și simplu acoperiți cu brânza înainte de servire.