Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 3,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 649 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți gruyere, frunze de dafin, arpagic și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. Este o mai degrabă scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Le Cafe Ile St. Louis supa de ceapa Gratinee – aceasta este o nouă ia pe clasic supa de ceapa franceză, Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți un vas mare adânc cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și presărați generos cu sare. Aduceți tigaia la foc mediu. Se amestecă ceapa pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți oala și transpirați timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Odată ce ceapa a devenit foarte moale și a lăsat multă apă, scoateți capacul și lăsați ceapa să gătească looooow și sloooooooooow. Asta-i drept scăzut și lent pentru a dezvolta într-adevăr culoarea lor maro bogat și aroma dulce. Nu există nicio scurtătură sau grabă pentru asta, nu încercați! Ceapa caramelizată durează mult timp, aproximativ o oră, acceptă-o și mergi mai departe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Când ceapa este foarte maro și a devenit considerabil mai mică, adăugați sherry-ul și gătiți până când sherry-ul s-a redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5
Adăugați frunzele de dafin, pachetul de cimbru și stocul de pui. Se aduce la fierbere și se reduce focul și se fierbe timp de cel puțin 1 oră. Gust pentru condimente, probabil că va trebui să sezon cu sare. Dacă stocul reduce prea mult adăugați apă pentru a menține nivelul lichidului în sus - aceasta este o supă la urma urmei. Când ați terminat, supa trebuie să fie groasă și foarte aromată. Gustă! Este posibil să fie nevoie să resasonați, ceapa caramelizată este foarte dulce și necesită o cantitate echitabilă de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Prăjiți sau grătați feliile de baghetă. Umpleți crocurile rezistente la cuptor 3/4 din drum cu supa de ceapă, plutiți 2 toasturi în fiecare bol și acoperiți cu Gruyere rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CeapăSupă De Ceapă
BaguetteBaguette
GruyereGruyere
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Așezați crocantele sub pui de carne pentru a topi brânza și a o face maro și Bulbuc. Se acoperă cu arpagic tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
8
Voila!!
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista