Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Reteta supa de ceapa franceza ar putea satisface pofta mediteraneana in jurul 45 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,38 USD pe porție. O porție conține 105 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână Walla walla subțire, brânză elvețiană, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați ceapa în tigaie; saut timp de 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă zahărul, piperul și 1/4 linguriță de sare. Reduceți căldura la mediu; gatiti 20 de minute, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare și sotati timp de 5 minute sau până când ceapa se rumeneste. Se amestecă vinul și se gătește 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Adăugați bulion și cimbru; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
5
Așezați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt; se fierbe 2 minute sau până se prăjește, întorcându-se după 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Așezați 8 boluri rezistente la cuptor pe o tigaie cu jeleu. Puneți 1 cană de supă în fiecare castron. Împărțiți pâinea uniform între boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 felie de brânză. Se fierbe 3 minute sau până când brânza începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
La 8 PruneLa 8 Prune
Crutoane, Pentru OrnatCrutoane, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista