Supă De Ceapă Franceză
Reteta supa de ceapa franceza ar putea satisface pofta mediteraneana in jurul 45 minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,38 USD pe porție. O porție conține 105 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână Walla walla subțire, brânză elvețiană, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această supă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut timp de 5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă zahărul, piperul și 1/4 linguriță de sare. Reduceți căldura la mediu; gatiti 20 de minute, amestecand frecvent. Creșteți căldura la mediu-mare și sotati timp de 5 minute sau până când ceapa se rumeneste. Se amestecă vinul și se gătește 1 minut.
Adăugați bulion și cimbru; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 2 ore.
Așezați pâinea într-un singur strat pe o foaie de copt; se fierbe 2 minute sau până se prăjește, întorcându-se după 1 minut.
Așezați 8 boluri rezistente la cuptor pe o tigaie cu jeleu. Puneți 1 cană de supă în fiecare castron. Împărțiți pâinea uniform între boluri; acoperiți fiecare porție cu 1 felie de brânză. Se fierbe 3 minute sau până când brânza începe să se rumenească.