Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,76 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ceapă, cimbru, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză.
Instrucțiuni
Gatiti ceapa, cimbru, frunze de dafin si sare in unt intr - o oala grea de 4 pana la 5 litri la foc moderat, neacoperita, amestecand frecvent, pana cand ceapa este foarte moale si maro auriu intens, aproximativ 45 de minute.
Adăugați făină și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă vinul și se gătește, amestecând, 2 minute. Se amestecă bulion, apă și piper și se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, 30 de minute.
În timp ce supa fierbe, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Aranjați pâinea în 1 strat pe o foaie mare de copt și prăjiți, răsturnând o dată, până se usucă complet, aproximativ 15 minute.
Scoateți crocultes din cuptor și preîncălziți broilerul. Puneți crocks într-o tavă de copt superficială.
Aruncați frunzele de dafin și cimbru din supă și împărțiți supa între crocuri, apoi plutiți câte un croc. Feliați suficient de Gruyusincrukre (aproximativ 6 uncii în total) cu planul de brânză pentru a acoperi vârfurile de crocuri, permițând capetelor de brânză să atârne peste jantele de crocuri, apoi presărați cu Parmigiano-Reggiano.
Se fierbe la 4 până la 5 inci de la căldură până când brânza este topită și cu bule, 1 până la 2 minute.
Supele și croincormtes pot fi făcute cu 3 zile înainte (dar nu adăugați croincormtes și brânză în supă); se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește supa, acoperită și se păstrează croincormtes într-un recipient etanș la temperatura camerei. Reîncălziți supa înainte de a continua cu rețetă.