Supă De Ceapă Franceză

Supă De Ceapă Franceză
Supa de ceapă franceză necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 399 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. 134 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați ceapa în felii pentru a măsura 4 căni. Într-un cuptor olandez antiaderent de 4 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa pentru a acoperi cu unt. Gatiti descoperit 10 minute, amestecand la fiecare 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti neacoperit cu 35 pana la 40 de minute mai mult, amestecand bine la fiecare 5 minute, pana cand ceapa se rumeneste intens (ceapa se va micsora in timpul fierberii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se amestecă bulion, apă, piper, cimbru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Se încălzește la fierbere la foc mare. Odată ce amestecul fierbe, reduceți căldura suficient, astfel încât amestecul să buleze ușor. Se acoperă cu capac; se fierbe 15 minute. Între timp, mărunțiți brânza Gruyincrucrore frecând-o peste cele mai mari găuri ale unei răzătoare pentru a măsura 1 cană; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
5
Poate fi necesar să mutați grătarul cuptorului, astfel încât să fie aproape de broiler. Setați comanda cuptorului la fiert. Pe o foaie de prăjituri, așezați feliile de pâine. Se fierbe cu blaturi de aproximativ 5 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până se rumenesc. Întoarceți pâinea; se fierbe cu 1 până la 2 minute mai mult până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați pâinea prăjită în 4 boluri rezistente la cuptor sau caserole ceramice individuale (nu folosiți sticlă, care nu poate rezista la căldura broilerului și se poate rupe).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți frunza de dafin din supă. Supă de oală în boluri. Se acoperă cu brânză Gruyulkormerre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
GruyereGruyere
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
8
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Așezați bolurile în tigaie cu laturile puțin adânci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Se fierbe bolurile de supă cu blaturi de aproximativ 5 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau doar până când brânza este topită și maro aurie. Urmăriți cu atenție, astfel încât brânza să nu ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Serviți cu pâine franceză suplimentară, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista