Supă De Ceapă Franceză

Supa de ceapă franceză necesită în jur 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 399 calorii, 19g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de parmezan, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pâinea franceză, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Pâine Franceză ca desert. 134 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supa de ceapă franceză a acoperit pizza și salată de pâine franceză cu vinetă Dijon, și Supă de ceapă franceză Crockpot cu pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați ceapa în felii pentru a măsura 4 căni. Într-un cuptor olandez antiaderent de 4 litri, topiți untul la foc mediu-mare. Se amestecă ceapa pentru a acoperi cu unt. Gatiti descoperit 10 minute, amestecand la fiecare 3-4 minute.
Reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti neacoperit cu 35 pana la 40 de minute mai mult, amestecand bine la fiecare 5 minute, pana cand ceapa se rumeneste intens (ceapa se va micsora in timpul fierberii).
Se amestecă bulion, apă, piper, cimbru și frunze de dafin.
Se încălzește la fierbere la foc mare. Odată ce amestecul fierbe, reduceți căldura suficient, astfel încât amestecul să buleze ușor. Se acoperă cu capac; se fierbe 15 minute. Între timp, mărunțiți brânza Gruyincrucrore frecând-o peste cele mai mari găuri ale unei răzătoare pentru a măsura 1 cană; pus deoparte.
Poate fi necesar să mutați grătarul cuptorului, astfel încât să fie aproape de broiler. Setați comanda cuptorului la fiert. Pe o foaie de prăjituri, așezați feliile de pâine. Se fierbe cu blaturi de aproximativ 5 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau până se rumenesc. Întoarceți pâinea; se fierbe cu 1 până la 2 minute mai mult până se rumenesc.
Așezați pâinea prăjită în 4 boluri rezistente la cuptor sau caserole ceramice individuale (nu folosiți sticlă, care nu poate rezista la căldura broilerului și se poate rupe).
Scoateți frunza de dafin din supă. Supă de oală în boluri. Se acoperă cu brânză Gruyulkormerre.
Așezați bolurile în tigaie cu laturile puțin adânci.
Se fierbe bolurile de supă cu blaturi de aproximativ 5 inci de la căldură 1 până la 2 minute sau doar până când brânza este topită și maro aurie. Urmăriți cu atenție, astfel încât brânza să nu ardă.
Serviți cu pâine franceză suplimentară, dacă doriți.