Supă De Ceapă Belgiană

Supă De Ceapă Belgiană
Supa de ceapă belgiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 679 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pâine cu aluat, usturoi, bulion de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 265 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cremă de supă belgiană de andive, Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, și supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală largă sau fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați untul și lăsați-l să se blistereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați ceapa și gătiți neacoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Lăsați-i să stea aproximativ patru minute și apoi amestecați. Repetați până când ceapa a început să se rumenească, cel puțin douăzeci de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați uleiul de măsline, usturoiul și șalotele și amestecați în același mod ca înainte, o dată la cinci minute, până când usturoiul și șalotele s-au caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați 2 1/2 cani de bere și manivela de căldură la doar timid de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
7
Lăsați berea să fiarbă până când există jumătate din volumul de bere decât volumul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
8
Adăugați bulionul, frunzele de dafin, frunzele de cimbru și ardeiul alb. Gatiti pana cand lichidul s-a redus cu aproximativ doua latimi ale degetelor. Gustă supa și adaugă sare pentru a regla. Gatiti cel putin inca douazeci de minute inainte de a garnisi. Într-o lume ideală, ai lăsa supa să stea cu o zi înainte de a o servi. (Asigurați-vă că îl reîncălziți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
9
Luați o felie de aluat și tăiați-o pentru a se potrivi bolului sau Cupei. Se pune deasupra supei și se acoperă cu mai multe felii de Gruyulincormerre. Se fierbe până se rumenesc și se servește fierbinte, acoperit cu cimbru suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
BEVERAGEDe Proef Flamand primitiv Salbatic Alesoundtrackm Urbain"Hyst Cumintrie conjunctiv"
11
Retipărită cu permisiunea cărții de bucate vegetariene Hot Knives: Salad Daze de Alex Brown și Evan George, Editura Mark Batty din 2011, de la 8
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista