Supa de ceapă belgiană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 679 calorii, 27G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pâine cu aluat, usturoi, bulion de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. 265 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cremă de supă belgiană de andive, Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, și supă de ceapă de primăvară , cum se face supă de ceapă de primăvară.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală largă sau fontă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați untul și lăsați-l să se blistereze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Adăugați ceapa și gătiți neacoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Lăsați-i să stea aproximativ patru minute și apoi amestecați. Repetați până când ceapa a început să se rumenească, cel puțin douăzeci de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați uleiul de măsline, usturoiul și șalotele și amestecați în același mod ca înainte, o dată la cinci minute, până când usturoiul și șalotele s-au caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Adăugați 2 1/2 cani de bere și manivela de căldură la doar timid de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
7
Lăsați berea să fiarbă până când există jumătate din volumul de bere decât volumul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
8
Adăugați bulionul, frunzele de dafin, frunzele de cimbru și ardeiul alb. Gatiti pana cand lichidul s-a redus cu aproximativ doua latimi ale degetelor. Gustă supa și adaugă sare pentru a regla. Gatiti cel putin inca douazeci de minute inainte de a garnisi. Într-o lume ideală, ai lăsa supa să stea cu o zi înainte de a o servi. (Asigurați-vă că îl reîncălziți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
9
Luați o felie de aluat și tăiați-o pentru a se potrivi bolului sau Cupei. Se pune deasupra supei și se acoperă cu mai multe felii de Gruyulincormerre. Se fierbe până se rumenesc și se servește fierbinte, acoperit cu cimbru suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gruyere
2 Cesti Catei De Usturoi
3 Coaste De țelină, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)