Supă De Castraveți Răcită

Supă De Castraveți Răcită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de castraveți răciți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă vegană servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, mărar, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Castraveți Răcită, Supă De Castraveți Răcită, și Supă De Castraveți Răcită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați castravetele și roșiile într-un blender, rezervând 1/4 cană din fiecare pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ardeiul gras, ceapa, oțetul, 1 linguriță fiecare mărar și pătrunjel, 1 cățel de usturoi și zahărul; piure până se omogenizează. Treceți printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol, apăsând cu spatele unei linguri pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Se condimentează cu 1 linguriță de sare. La frigider până la răcire, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Încălziți usturoiul rămas cu uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați cubulețele de pâine și restul de 3 lingurițe fiecare mărar și pătrunjel. Gatiti, amestecand, pana la auriu si crocant, 10-15 minute. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
3
Se toarnă supa în boluri răcite. Tăiați castravetele rezervate și roșiile; presărați în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Garnisiți cu crutoanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
5
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista