Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de castraveți răciți. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă vegană servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, mărar, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Castraveți Răcită, Supă De Castraveți Răcită, și Supă De Castraveți Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați castravetele și roșiile într-un blender, rezervând 1/4 cană din fiecare pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați ardeiul gras, ceapa, oțetul, 1 linguriță fiecare mărar și pătrunjel, 1 cățel de usturoi și zahărul; piure până se omogenizează. Treceți printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un bol, apăsând cu spatele unei linguri pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Se condimentează cu 1 linguriță de sare. La frigider până la răcire, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, Opțional
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Încălziți usturoiul rămas cu uleiul de măsline într-o tigaie la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați cubulețele de pâine și restul de 3 lingurițe fiecare mărar și pătrunjel. Gatiti, amestecand, pana la auriu si crocant, 10-15 minute. Aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat Culese
3
Se toarnă supa în boluri răcite. Tăiați castravetele rezervate și roșiile; presărați în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat